Svenska Intelecföreningen
 
 

Inloggning

Inloggningstyp:
Användarnamn:
Lösenord:
Kom ihåg mig:

Uppdaterad 2017-03-22

Symposium 2018

Svenska INTELEC-föreningens Symposium 2018 anordnas i samarbete med Kraftforum den 24 april 2018 på S.E.E. i Kista.

Kraftforum med INTELEC® bygger nätverket för framtidens energilösningar!

Kom och lyssna på spännande föreläsningar, se tekniken, diskutera med kollegorna, nätverka och framför allt lär av varandra.

Välkommen till ett heldagsseminarium om framtidens energilösningar inom ICT-området från de minsta pico-basstationerna till de största datacentralerna. Presentationer i världsklass. Hör talare som delar med sig av sina spetskompetenser och tar området till nya nivåer.

Temat för seminariet är: 'Digitala lösningar med 5G, Internet of Things och molnbaserade programvaror, tillsammans med nya teknologiska landvinningar inom omvandlarteknik, energilagring, kylteknik och förnyelsebart öppnar för nya energilösningar både för våra ICT installationer och för det elnät som matar dem'

Kraftforum går av stapeln på Kistamässan parallellt med S.E.E. 2018 på mässans öppningsdag den 24:e april och börjar med registrering kl 09.00 och avslutas ca kl 16.00.

För mer information om dagen, talare och agenda samt för anmälan gå in på www.kraftforum.se

Seminariet går under namnet 'Kraftforum 2018 med INTELEC' och samarrangeras av organisationerna 
'Kraftforum Sthlm' och 'Svenska INTELEC®-föreningen'.

Varmt välkommen!

Kraftforum     Kraftforum

 
© Svenska INTELEC-föreningen - Stubbsundsvägen 17, 131 41 NACKA - svenska.intelec@telia.com - Tel: 070-582 73 64 - Cookies - Webdesign Nitea